exleon
HABER & DUYURULAR

İş İlanı 11.11.2022

İş İlanı 11.11.2022

Aşağıda yer alan ilanlarımıza başvurularınızı, gozde.isaoglu@petrofer.com.tr ve elcin.kafadar@petrofer.com.tr adreslerine güncel özgeçmişlerinizi göndererek yapabilirsiniz.  Çalışma yeri İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan fabrikalarımızdır.

Merkezi Almanya’da bulunan PETROFER, Dünya’nın birçok ülkesinde üretim ve dağıtım ağına sahip uluslararası bir kuruluştur.  Müşteri hizmetine adanmış yetmiş yılı aşan bilgi ve ürün know-how’ı ile PETROFER; yenilenen imajı, şirket stratejisi ve tecrübeli teknik kadrosu ile uluslararası pazarlarda güçlü bir konumda yerini almaktadır. PETROFER, en son araştırma ve geliştirmeleri yansıtan 800’den fazla endüstriyel yağ, gres ve kimyasal ürünü müşterilerinin hizmetine sunmaktadır. PETROFER Türkiye’nin büyüyen organizasyonuna, aşağıdaki pozisyonlar için yeni ekip arkadaşları arıyoruz:

 

Yurt Dışı Satış Uzmanı / Kıdemli Uzmanı

Genel Nitelikler

Üniversitelerin mühendislik bölümlerinden, tercihen makine veya metalürji mühendisliği  bölümlerinden mezun, İngilizce,  Fransızca ve Arapça dillerinden en az 1’ine hakim, Özellikle Kuzey Afrika ve Orta Doğu pazarında en az 3 yıl tecrübeli.  Sorumlu olduğu bölgelere seyahat sınırlaması olmayan, Sorumlusu olduğu bölgelerin kültürünü iyi tanıyan, Müşteri ve sonuç odaklı.

Özet İş Tanımı

Sorumlusu olduğu Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Türki Cumhuriyetler ülkelerinde bayilik kurmak, Fabrika/sanayi tesislerine endüstriyel yağ ürünü satışı yapmak.

 

Satın Alma Müdürü

Genel Nitelikler

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden, tercihen kimya / kimya mühendisliği mezunu, İngilizce ve Alman dillerinden en az 1’ine hakim, SAP’nin ilgili modüllerine hakim, Tercihen kaizen çalışmalarına ve yalın 6 Sigma bakış açısına hakim ve bu projelerde görev almış.

Özet İş Tanımı

Tedarik Zinciri Direktörlüğü altında yer alan SAtın alma Müdürlüğü’nün yurt içi (direct / indirect), yurt dışı satın alma süreçlerini yürütmek. Sektörel gelişmeleri yakından takip etmek ve bu gelişmeleri PETROFER’e adapte etmek. Yurt içi ve yurt dışı tedarikçi portföyünü yönetmek ve geliştirmek, Global satın alma toplantılarında Petrofer Türkiye’yi temsil etmek.

 

Lojistik Yöneticisi

Genel Nitelikler

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Tedarik Zinciri Direktörlüğü’ne bağlı lojistik operasyon süreçlerinin yönetiminde en az 10 yıl görev almış,
İyi derecede İngilizce bilgisine sahip, SAP’nin ilgili modullerine hakim, Tercihen kaizen projelerine ve yalın 6 Sigma bakış açısına hakim ve bu projelerde görev almış.

Özet İş Tanımı

Türkiye’nin her yerine dağıtımı yapılan ürünlerimizin, yurt içi kara nakliye sürecini optimize etmek. Bitmiş ürünlerin depo sevkiyatını gerçekleştiren ekibi yönetmek.
Sektörel gelişmeleri yakından takip eden ve bu gelişmeleri PETROFER’e adapte edebilmek. İhracat / ithalat yapılan ürünlerin, deniz ve hava nakliyeti süreçlerini yönetmek. ADR’ ye tabi tehlikeli mal sevkiyat sürecini yönetmek.

 

Kalite Kontrol Müdürü

Genel Nitelikler

Üniversitelerin kimya / kimya mühendisliği bölümlerinden mezun, Kimya sektöründe en az 10 yıl iş tecrübesine sahip, ISO 17025 bilgisine sahip, SAP’nin ilgili modüllerine hâkim, İyi düzeyde İngilizce bilen, tercihen kaizen projelerine ve yalın 6 Sigma bakış açısına hakim ve bu projelerde görev almış.

Özet İş Tanımı

Üretim,  giriş kalite, müşteri teknik destek numunelerinin kalite kontrol süreçlerini yönetmek ve geliştirmek. Laboratuvarlarda kullanılan cihazların, otomatik test sistemlerinin vb. optimizasyonunu sağlamak. ISO 17025 denetimlerinde, dış denetçiye eşlik etmek. Kalite Kontrol Müdürlüğü altında yer alan laboratuvarlardaki ekibi yönetmek.